ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

Δεν πιστεύουμε στα θαύματα. Εμπιστευόμαστε, όμως, τη γνώση. Βασιζόμενοι στο έργο ζωής του καθηγητή Jack Masquelier, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην έρευνα και στην ανάλυση περισσότερων εφαρμογών για τα αυθεντικά του εκχυλίσματα. Ξέρουμε ότι οι ανακαλύψεις του είναι αποτελεσματικές, αφού υπάρχουν αποδείξεις εδώ και πάνω από 65 χρόνια.

ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Τα ελαστικά αιμοφόρα αγγεία και τα υγιή τριχοειδή έχουν ουσιώδη σημασία για τη ζωή. Εφοδιάζουν όλους τους μύες, τα όργανα και τους ιστούς στο σώμα μας με νέο αίμα, παρέχοντας παράλληλα θρεπτικές ουσίες και απομακρύνοντας τα απόβλητα. Μία ομαλή ροή αίματος αποτελεί, επομένως, αναπόσπαστο στοιχείο της καλής υγείας. Το κυκλοφορικό σύστημα όμως, εκτός από πολυσύνθετο είναι και ευαίσθητο. Όσο μεγαλώνουμε, η ποιότητα των τριχοειδών μας αγγείων φθίνει σημαντικά. 

 

Ο Jack Masquelier ανακάλυψε δύο εκχυλίσματα φυτών που βοηθούν στην καταπολέμηση της γήρανσης - και, επομένως, της φθοράς - αιμοφόρων αγγείων και τριχοειδών. Με τον τρόπο αυτό, παρείχε το μέσο για τη διατήρηση της ζωτικότητας με το πέρασμα του χρόνου. Τα εκχυλίσματά του τονώνουν τη ροή του αίματος και βοηθούν στην καταπολέμηση των επιβλαβών επιπτώσεων των ελευθέρων ριζών. Τα ευεργετικά οφέλη γίνονται αισθητά σε ολόκληρο το σώμα σας, από τα άκρα των δαχτύλων σας ως την κορυφή του κεφαλιού σας, καθώς ακόμα και στα μάτια και στο δέρμα σας.

'MENS SANA IN CORPORE SANO'
'MENS SANA IN CORPORE SANO'

Ή αλλιώς «νους υγιής εν σώματι υγιεί»... Η διατήρηση της σωματικής υγείας και μίας δραστήριας ζωής είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνουμε πνευματικά ευέλικτοι και σε επαφή με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Δεν ισχυριζόμαστε, φυσικά, ότι αν παίρνετε Anthogenol® θα δημιουργήσετε και θα διαχειρίζεστε τη δική σας σελίδα στο Facebook. Σε συνδυασμό, όμως, με τη σωστή δίαιτα, άσκηση και τρόπο ζωής μπορεί να σας εφοδιάσει με την ικανότητα να συμμετέχετε και ναι να απολαμβάνετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει ο σύνθετος και συνεχώς μεταβαλλόμενος 21ος αιώνας.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

Πολλές δεκαετίες μετά την αρχική τους ανακάλυψη, τα αυθεντικά εκχυλίσματα του Jack Masquelier συνεχίζουν να επιδεικνύουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Και στην MASQUELIER’s® στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι. Βασιζόμενοι στην έρευνα του καθηγητή και ακολουθώντας ακριβώς την επιτυχημένη του συνταγή, παράγουμε δύο αυθεντικά και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά συστατικά για συμπληρώματα τριχοειδών και αιμοφόρων αγγείων.

MASQUELIER's® Original OPCs

OPCs είναι ισχυρά φυτικά συστατικά/ουσίες που δεν μπορούν να παρασκευαστούν συνθετικά. Τα μόρια βρίσκονται κυρίως στα ξυλώδη τμήματα των φυτών. Ο καθηγητής Masquelier ήταν το πρώτο άτομο που εντόπισε και απομόνωσε τις ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες και δημιούργησε, στη συνέχεια, ένα φυσικό μείγμα κατάλληλο για ανθρώπινη χρήση. Κλινικές δοκιμές έχουν επιβεβαιώσει ότι οι ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες είναι ένας δραστικός παράγοντας για την ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος. Οι εφαρμογές και τα ευεργετικά οφέλη για την υγεία της ανακάλυψης του Masquelier είναι απεριόριστα, ενώ τα εκχυλίσματά του από Vitis vinifera αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο διατροφής, ευεξίας και συνολικής υγείας.

Μόνο οι γνήσιες ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες της MASQUELIER’s® είναι οι αυθεντικές. Ισχυρά συμπληρώματα που περνούν όλες τις δοκιμές και παρασκευάζονται με τις ακριβείς προδιαγραφές του Jack Masquelier. Μόνο η MASQUELIER’s® σας προσφέρει τα αυθεντικά προϊόντα.
ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ
Ο καθηγητής Jack Masquelier ανακάλυψε ένα από τα κλειδιά για την αποτελεσματική ενίσχυση των τριχοειδών αγγείων.

MASQUELIER's® French Pine Bark Extract

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στην αγορά πολλά εκχυλίσματα από φλοιό ελάτου, αλλά μόνο ένα είναι το αυθεντικό. Βασίζεται στην ανακάλυψη που έκανε μερικές δεκαετίες πριν ο καθηγητής Jack Masquelier. Στον φλοιό των γαλλικών ελάτων - Pinus maritima - εντόπισε και εξήγαγε το εκχύλισμα για την αποτελεσματική ενίσχυση των τριχοειδών αγγείων. Το εκχύλισμά του αποτέλεσε τη βάση για το πρώτο φυσικό προϊόν υγείας για την προστασία των τριχοειδών αγγείων και χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία ως ενεργό συστατικό του γαλλικού προϊόντος υγείας για τα αγγεία, Flavan®, από τη δεκαετία του 1960. Το MASQUELIER's® French Pine Bark Extract (εκχύλισμα από φλοιό γαλλικού ελάτου) έχει την ίδια ακριβώς σύνθεση με αυτό που πωλείται έως σήμερα στη Γαλλία. Χρησιμοποιώντας τα ίδια αυθεντικά εκχυλίσματα επιτυγχάνουμε ακριβώς τα ίδια αποδεδειγμένα οφέλη.

Hide title
Off