Anthogenol®

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ
Anthogenol®

Η γήρανση αποτελεί αναπόφευκτο μέρος της ζωής. Όσο μεγαλώνετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να νιώσετε ότι η ζωτικότητά σας γενικά μειώνεται. Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι η σταδιακή εκφύλιση φλεβών και τριχοειδών αγγείων στο αγγειακό σας σύστημα. Αυτό προκαλεί ρυτίδες, απώλεια όρασης, πιασμένους μυς, πρησμένα πόδια και κουρασμένους μηρούς.

  • Υγιής κυκλοφορία αίματος
  • Νεανική εμφάνιση
  • Περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα

Στη Anthogenol® δεν πιστεύουμε στην αιώνια νεότητα, όμως πιστεύουμε ότι υπάρχουν σταθερά και συγκεκριμένα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τη ζωτικότητά σας. Δεν υπάρχει, φυσικά, μία μοναδική απάντηση, αλλά όταν παίρνετε Anthogenol® κάνετε ένα βήμα προς μία υγιέστερη και πιο ενεργή ζωή καθώς μεγαλώνετε.  

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ

Ένας από τους βασικούς παράγοντες για μια υγιή γήρανση είναι η αποτελεσματική μικροκυκλοφορία. Για την άριστη λειτουργία των ματιών, των μηρών, του δέρματος και των οργάνων είναι ζωτικής σημασίας το αίμα σας να σάς παρέχει τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες και να προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία σας από τη βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Ένα αγγειακό σύστημα που λειτουργεί σωστά είναι τόσο καθοριστικό όσο και ωφέλιμο – και το Anthogenol® υποστηρίζει ακριβώς αυτό.

Share this information

Product

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το Anthogenol® είναι ένα μείγμα από αυθεντικές ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες OPC (OPC) MASQUELIER’s® και French Pine Bark Extract (εκχύλισμα από φλοιό γαλλικού ελάτου) MASQUELIER's®. Οι μοναδικές τους ιδιότητες προάγουν:

ΠΡΩΤΟΝ  Ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία που έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην επίτευξη αποτελεσματικής μικροκυκλοφορίας

ΔΕΥΤΕΡΟΝ Διατήρηση της ακεραιότητας και της λειτουργίας των αμέτρητων μικροσκοπικών τριχοειδών αγγείων

ΤΡΙΤΟΝ Άρτιο εφοδιασμό θρεπτικών ουσιών σε όλα τα κύτταρα και όργανα.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Το Anthogenol® διατίθεται σε συσκευασία με 30 και 75 κάψουλες. Η συνιστώμενη δόση συντήρησης για το Anthogenol® είναι δύο κάψουλες που λαμβάνονται μία ή δύο φορές την ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες.

Η καλύτερη στιγμή για τη λήψη του Anthogenol® είναι 30 λεπτά πριν από ένα γεύμα ή ανάμεσα στα γεύματα μαζί με ένα μεγάλο ποτήρι νερό ή χυμό. Αν πάρετε τις κάψουλες μαζί με το γεύμα δεν θα προκύψει καμία αρνητική επίπτωση εφόσον δεν τις λάβετε με γάλα, γιαούρτι ή άλλα ροφήματα ή τρόφιμα με βάση πρωτεΐνες.

Για χρήση από ενήλικες μόνο. Δεν πρέπει να υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση. Αν είστε έγκυος ή θηλάζετε, συμβουλευτείτε τον εξειδικευμένο σας ιατρό πριν τη χρήση. 

 συστατικά

Άλλα συστατικά: διογκωτικό [μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυ-προπυλο-μεθυλική κυτταρίνη (κάψουλα)], αντισυσσωματωτικό (στεατικό μαγνήσιο#)# vegetal origin.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ MASQUELIER - ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
Ο καθηγητής Masquelier αφιέρωσε τη ζωή του στην έρευνα των μοναδικών ανακαλύψεών του και των ευεργετικών τους οφελών στη μικροκυκλοφορία.

How Anthogenol works ΠΛΗΡΗΣ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΟΦΕΛΗ

Βοηθώντας το μικροκυκλοφορικό σύστημα να παραμείνει δυνατό και ελαστικό, το Anthogenol® βοηθά το οξυγόνο και τις θρεπτικές ουσίες να ρέουν προς τα όργανα που τα έχουν ανάγκη για την υγιή τους λειτουργία.

Υγεία της καρδιάς, των οργάνων και του σώματος 
Η υγιής μικροκυκλοφορία βοηθά στην παροχή θρεπτικών συστατικών και οξυγόνου σε όλο τον οργανισμό, στηρίζοντας την καρδιά και όλα τα ζωτικά όργανα.

Ενίσχυση των μηρών
Η υποστήριξη του μικροαγγειακού συστήματος μπορεί να προσφέρει ανακούφιση στις περιπτώσεις βαριών και κουρασμένων μηρών.

Υγεία των ματιών
Τα μάτια έχουν το πιο εντατικό μικροαγγειακό σύστημα και μία καλή όραση συνδέεται στενά με μία υγιή μικροαγγειακή λειτουργία.

Νεανική εμφάνιση
Μία υγιής μικροκυκλοφορία έχει ως αποτέλεσμα ένα υγιές δέρμα. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της ποιότητας και του τόνου του δέρματος για νεανικότερη εμφάνιση.

Ενέργεια και ζωτικότητα
Μία υγιής μικροκυκλοφορία συμβάλλει σε μία άριστη κυτταρική θρέψη. Παρέχει ζωτικότητα και ευεξία και βοηθά στη επαναφορά του σώματος μετά την άθληση.