ΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ

Όσο περισσότερο ζει κανείς, τόσο πιο πολύ γερνά. Δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτό. Μπορείτε όμως να λάβετε μέτρα ώστε να ζήσετε μια πλήρη ζωή όποια κι' αν είναι η ηλικία σας: Επειδή η δύναμη της ζωής δεν βρίσκεται μόνο στους νέους - ανήκει σε όλους. Και η τέχνη του ζην είναι να έχετε υγιές σώμα και υγιή νου ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο μέγιστο κάθε καινούρια ημέρα. Σε αυτό ακριβώς το σημείο παίζει ρόλο η Anthogenol®, στηρίζοντας μιαν ενεργή διαβίωση σε όλες τις φάσεις της ζωής.

Η ΚΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Η ΚΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το αίμα κυκλοφορεί μέσω ενός σύνθετου συστήματος αρτηριών, φλεβών και τριχοειδών αγγείων. Και η καλή κυκλοφορία του αίματος αποτελεί προϋπόθεση για την καλή κατάσταση της υγείας. Βασικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία παίζει η ανταλλαγή μεταξύ αίματος και ιστών, με το οξυγόνο και την τροφή να περνούν από το αίμα στους ιστούς, και το CO2 και τα απόβλητα περνούν από τους ιστούς στο αίμα για να απομακρυνθούν και να απεκκριθούν.

Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται μέσω των τοιχωμάτων των αμέτρητων μικροσκοπικών τριχοειδών που βρίσκονται σε κάθε γωνία του σώματός σας. Είναι επομένως σημαντικό να λειτουργούν αποτελεσματικά τα τοιχώματα των τριχοειδών και να διατηρούν την επιλεκτική διαπερατότητα τους χωρίς να χάνουν την «αγγειακή δύναμή» τους.

Η επάρκεια θρεπτικών ουσιών έχει μεγάλη σημασία.

Καθώς γερνάτε, χρειάζεστε αυξημένες ποσότητες θρεπτικών ουσιών, οι οποίες διατηρούν την κανονική λειτουργία των τριχοειδών σας. Αν τα τριχοειδή αγγεία δεν είναι υγιή, το αίμα δεν καταφέρνει να φτάσει στα σημεία του σώματος όπου πρέπει να φτάσει και τα όργανα δεν λαμβάνουν πλέον βασικές θρεπτικές ουσίες. Όσο κι' αν προσέχετε τη διατροφή σας, όσο κι' αν φροντίζετε τον τρόπο ζωής σας, οι προσπάθειές σας δεν ανταμείβονται.

Υγιής ροή αίματος

Διατηρήστε την κανονική λειτουργία των τριχοειδών σας αγγείων και το σώμα σας θα συνεχίζει να αισθάνεται ο εαυτός του. Δεν είναι δύσκολο. Χρειάζεται μόνο μια προσεκτική επιλογή φυσικών συμπληρωμάτων, σε συνδυασμό με μία υγιεινή διατροφή. Τα τριχοειδή σας θα λειτουργήσουν και πάλι άψογα και θα φροντίσουν για την υγιή ροή αίματος και, επομένως, και για τον εφοδιασμό του οργανισμού με βασικές θρεπτικές ουσίες. Τα υγιή τρόφιμα και ποτά που καταναλώνετε θα φτάσουν σε κάθε γωνιά του σώματός σας.

Τα τριχοειδή αγγεία μπορεί να είναι τα πιο μικρά τμήματα του κυκλοφοριακού σας συστήματος, αλλά αν διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, προσφέρουν τα μεγαλύτερα οφέλη.

Hide title
Off