ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MASQUELIER’s®

Στην MASQUELIER’s® οι λύσεις δεν είναι επιφανειακές γιατί ξέρουμε ότι η υγεία και η ομορφιά χρειάζονται κάτι περισσότερο από μια βιτρίνα. Πηγαίνουμε λοιπόν εκεί που πηγάζουν όλα, με φυσικά συμπληρώματα που προσφέρουν άριστες βάσεις για την κυκλοφορία του αίματος. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζουμε τα θεμέλια για άριστη λειτουργία του συστήματος. Θα το προσέξετε. Θα το νιώσετε. Και, τελικά, θα το δείτε.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Η MASQUELIER's®
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Η MASQUELIER's®

Η MASQUELIER’s® γεννήθηκε από μία επαναστατική ιδέα όταν, πριν από πάνω από 60 χρόνια, ο Γάλλος ειδικός στα φυτά Jack Masquelier βρήκε έναν τρόπο για να απομονώνει ένα μοναδικά δραστικό εκχύλισμα φυτών. Δεν αμφέβαλε, επίσης, ότι το εκχύλισμα αυτό διέθετε ιδιότητες παρόμοιες με αυτές των βιταμινών που έχουν ιδιαίτερα θετικές επιπτώσεις στην υγεία. 

Καλή κυκλοφορία του αίματος

Εδραίωσε, επιπλέον, την ουσιώδη γνώση ότι τα πολύ μικρά τριχοειδή αγγεία είναι αυτά που ωφελούνται περισσότερο από το εκχύλισμα. Ζωτική προϋπόθεση για μια καλή υγεία αποτελεί η καλή κυκλοφορία του αίματος. Η ανακάλυψη του Masquelier σας βοηθά να διατηρήσετε μία καλή κυκλοφορία του αίματος. Και αυτό είναι σημαντικό γιατί καθώς μεγαλώνετε, τα τριχοειδή σας αγγεία καθίστανται, αναπόφευκτα, λιγότερο αποτελεσματικά.

Τα αρχικά πρότυπα

Ο Jack Masquelier αφιέρωσε το υπόλοιπο της ζωής του στην επέκταση των γνώσεών του, στην τελειοποίηση των μεθόδων του και στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών. Στην MASQUELIER’s® συνεχίζουμε να προωθούμε το έργο της ζωής του. Φτιάχνουμε ισχυρά συμπληρώματα που προσφέρουν άριστη στήριξη στα τριχοειδή και στην κυκλοφορία του αίματος, όπως ακριβώς έκανε και ο καθηγητής. Ακολουθούμε τα πρότυπα που έθεσε και εφάρμοσε ο ίδιος ο Jack Masquelier. Επιτυγχάνουμε τα αποτελέσματά μας με τον ίδιο τρόπο. Και δεν το λέμε απλώς, το αποδεικνύουμε. Μόνο τα προϊόντα MASQUELIER’s® έχουν την ίδια, αυθεντική σύνθεση με αυτή του Jack Masquelier.

Hide title
Off